Welkom bij sleutelmaker Bergschenhoek

De enige echte expert sleutelmaker in Bergschenhoek

Reservesleutel nodig of wilt u uw sloten vervangen? Neem dan gelijk contact met ons op.

Sleutelmaker Bergschenhoek

Op zoek naar een betrouwbare sleutelmaker in Bergschenhoek? Bij sleutelmaker Bergschenhoek staan wij voor u klaar! Of het nu gaat om het bijmaken van een reservesleutel of een andere sloten klus, u bent bij ons aan het juiste adres.

Voor slechts €9,- exclusief btw kunt u bij ons elke soort sleutel op certificaat laten bijmaken, of het nu een huissleutel, garagesleutel of kantoorsleutel is. Ook bieden we voordelige opties voor grotere bestellingen zonder certificaat. Heeft u een bedrijf en wilt u groots inkopen? Dan hebben we speciale kortingstarieven voor u. Neem contact op en ontdek onze voordelen!

De voordelen van een sleutelmaker in Bergschenhoek

Nieuwe sleutel nodig?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Bergschenhoek

Wij horen bij het team van sleutelmaker Rotterdam. Naast het bijmaken van sleutels kunnen onze experts nog veel meer. Onze experts zijn namelijk gespecialiseerd in alle slot gerelateerde klussen. Wij kunnen sloten repareren, sloten vervangen, inbraakbeveiliging installeren en nog veel meer. Hieronder is een kleine selectie van onze diensten weergegeven. Zit u uw gewenste dienst er niet tussen staan of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze experts middels het telefoonnummer 06 27 46 13 93.

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Investeren in veiligheid: cilinders met veiligheidscertificaat

Veiligheid voor uw woning of kantoor is essentieel. Helaas zijn er dagelijks incidenten die de behoefte aan betrouwbare beveiliging benadrukken. Sleutelmaker Bergschenhoek staat voor u klaar met specialisten in inbraakbeveiliging om uw veiligheid te waarborgen.

Wij adviseren te beginnen met hoogwaardige sloten voorzien van een veiligheidscertificaat. Deze sloten schrikken inbrekers af en een veiligheidscertificaat zorgt ervoor dat slechts geautoriseerde personen een sleutelkopie kunnen maken. Dit betekent extra zekerheid voor u. Bij het dupliceren van een sleutel is legitimatie verplicht, zodat er geen ongewenste kopieën rondzwerven.

Wilt u ook de zekerheid van gecertificeerde sloten? Neem direct contact op met Sleutelmaker Bergschenhoek en investeer in uw veiligheid.

Slotenmaker Bergschenhoek
Slotenmaker Bergschenhoek

Nieuwe sleutel nodig in Bergschenhoek?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging deurbeslag Bergschenhoek

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging cilinder Bergschenhoek

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Bergschenhoek

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Bergschenhoek

Let op malafide sleutelmakers in Bergschenhoek!

Hoe vervelend het ook is er zijn toch een aantal malafide sleutelmakers in Bergschenhoek actief. Het laatste waar u natuurlijk zin in heeft is in aanraking komen met deze sleutelmakers. Dat snappen wij als geen ander. Een malafide sleutelmaker is te herkennen door het aanbieden van zeer lage prijzen aan de telefoon. Ook hebben ze vaak slechte reviews en staat er geen btw-nummer of KvK-nummer op de website.

 

Indien u zeker wilt zijn van een betrouwbare sleutelmaker dan is het aan te raden om voor sleutelmaker Bergschenhoek te kiezen. Als u dat doet bent u er altijd zeker van dat u één van onze eigen sleutelmakers voor de deur krijgt. Dat er transparante prijzen zijn, er gewerkt wordt met officiële facturen en dat er een pinautomaat is. Kortom gezegd geen verrassingen achteraf. Wij bespreken alles met u van te voren en indien gewenst zullen wij alle werkzaamheden duidelijk uitleggen.