Welkom bij sleutelmaker Berkel en Rodenrijs

De enige echte expert sleutelmaker in Berkel en Rodenrijs

Staat u buitengesloten of wilt u sleutels laten bijmaken? Neem dan gelijk contact met ons op

Sleutelmaker Berkel en Rodenrijs

Bent u woonachtig in Berkel en Rodenrijs en heeft u een sleutelmaker nodig? Dan bent u op de juiste site belandt. Wij van sleutelmaker Berkel en Rodenrijs zijn namelijk gespecialiseerd in alle slot gerelateerde klussen en kunnen u overal mee helpen.

Bij ons laat u al sleutels op certificaat bijmaken vanaf €9,- exclusief btw, of het nu gaat om een huissleutel, garagesleutel of fietssleutel. Zakelijke klanten kunnen ook bij ons terecht voor grotere hoeveelheden zonder certificaat, vanaf 20 stuks. Bent u een grote afnemer of wilt u regelmatig sleutels bij laten maken? Informeer dan zeker naar onze speciale kortingstarieven.

Vertrouw op onze expertise en service. Neem nu contact op met Sleutelmaker Berkel en Rodenrijs voor al uw sleutelbehoeftes.

De voordelen van een sleutelmaker in Berkel en Rodenrijs

Nieuwe sleutel nodig in Berkel?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Berkel en Rodenrijs

Woont u in Berkel en Rodenrijs en zoekt u een betrouwbare sleutelmaker? Sleutelmaker Berkel en Rodenrijs, onderdeel van de sleutelmaker Rotterdam, staat 24/7 voor u klaar! Van sleutels bijmaken tot sloten vervangen en inbraakbeveiliging, onze experts regelen het voor u. Wilt u advies of meer informatie? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem nu contact op

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Cilinders met veiligheidscertificaat installeren in Berkel en Rodenrijs

Een sluitcilinder met een veiligheidscertificaat kan een extra laag beveiliging bieden voor uw woning of kantoor. Een veiligheidscertificaat houdt namelijk in dat alleen bevoegde personen een kopie mogen maken van uw sleutels. Sleutels worden namelijk vaak gemakkelijk meegegeven aan bijvoorbeeld kennissen. Misschien is dit niet een situatie waarvan u verwacht dat het bij u zal gebeuren, maar het gebeurt toch vaker dan u denkt. Het kan namelijk voorkomen dat iemand met onjuiste bedoelingen uw sleutel heeft. Zonder een veiligheidscertificaat kan die daar gemakkelijk een kopie van maken en komen er sleutels in omloop zonder dat u daar een idee van heeft. Bescherm uw woning of kantoor in Berkel en Rodenrijs en laat sluitcilinders met een veiligheidscertificaat installeren.

Slotenmaker Berkel en Rodenrijs
Slotenmaker Berkel en Rodenrijs

Nieuwe sleutel nodig in Berkel en Rodenrijs?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging deurbeslag Berkel en Rodenrijs

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging cilinder Berkel en Rodenrijs

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Berkel en Rodenrijs

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Berkel en Rodenrijs

Pas op voor oplichters in Berkel en Rodenrijs!

Pas op! Er zijn onbetrouwbare sleutelmakers actief in Berkel en Rodenrijs die u proberen te lokken met verdacht lage tarieven. Trap hier niet in en ga voor zekerheid en kwaliteit. Bij sleutelmaker Berkel en Rodenrijs staat transparantie voorop. Wij bespreken de kosten vooraf en houden u tijdens de werkzaamheden op de hoogte. Bovendien ontvangt u altijd een officiële factuur. Voor oprechte service en vakmanschap, kiest u Sleutelmaker Berkel en Rodenrijs.