Welkom bij sleutelmaker Capelle aan den IJssel

De enige echte expert sleutelmaker in Capelle aan den IJssel

Wilt u graag een reservesleutel laten bijmaken of bent u uw sleutels verloren? Dan bent u hier op het goede adres. Neem snel contact met ons op en dan komen wij u gelijk helpen.

Sleutelmaker Capelle aan den IJssel

Ervaart u de stress van verloren sleutels of staat u buitengesloten? Dat is zeer frustrerend, maar geen zorgen. Wij van Sleutelmaker Capelle aan den IJssel zijn hier om te helpen. Onze getrainde experts zijn bekwaam in alle slot gerelateerde taken en bieden betrouwbare oplossingen voor elk probleem.

Bovendien, als het gaat om sleutels bijmaken, zijn wij de perfecte keuze. Vanaf slechts €9,- excl. btw, maken wij gecertificeerde sleutels van elk type – of het nu gaat om huissleutels, garagesleutels of kantoorsleutels. Daarnaast kunnen wij ook niet-gecertificeerde sleutels bijmaken, exclusief voor bedrijven en bij een minimum bestelling van 20 stuks. Speciale kortingen kunnen ook van toepassing zijn voor bedrijven.

Dus, of u nu een extra sleutel nodig hebt of uzelf heeft buitengesloten, we zijn slechts een telefoontje verwijderd. Plaats u vertrouwen in onze ervaren slotenmakers van Sleutelmaker Capelle aan den IJssel.

De voordelen van een sleutelmaker in Capelle aan den IJssel

Nieuwe sleutel nodig in Capelle?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Capelle aan den IJssel

Dagelijks bedienen wij van Sleutelmaker Rotterdam met trots onze klanten in de regio Capelle aan den IJssel. Onze slotenmakers staan 24/7 voor u klaar met een breed scala aan diensten. We doen veel meer dan alleen sleutels bijmaken; of het nu gaat om het openen van deuren, het herstellen van beschadigde sloten, het installeren van inbraakbeveiliging of het herstellen van inbraakschade, wij hebben de oplossing.

Laat ons u helpen met uw slot- en sleutelbehoeften, dag of nacht. Neem direct contact met ons op via het nummer 06 27 46 13 93. Vertrouw op Sleutelmaker Capelle aan den IJssel voor een snelle, betrouwbare en deskundige service.

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Beveilig uw huis in Capelle met een veiligheidscertificaat

Is het tijd om de beveiliging van uw huis of kantoor te verbeteren? Wij bieden we diverse beveiligingsoplossingen, inclusief de installatie van cilindersloten met veiligheidscertificaat. Met zo’n certificaat kunnen alleen geautoriseerde personen sleutelkopieën maken, waarbij een identiteitsbewijs altijd vereist is.

Waarom is dit zo belangrijk? Het voorkomt de verspreiding van ongewenste sleutelkopieën, een situatie die vaker voorkomt dan u zou denken, in zowel particuliere als zakelijke contexten. Het kan gebeuren dat sleutels in ongewenste handen vallen en u wilt absoluut niet dat onbekenden toegang hebben tot uw woning of kantoor.

Door te kiezen voor een cilinder met veiligheidscertificaat, kunt u dit risico aanzienlijk verminderen. Zorg voor maximale beveiliging en laat een cilinder met veiligheidscertificaat installeren door onze experts bij Sleutelmaker Capelle aan den IJssel. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Slotenmakers Capelle aan den IJssel
Slotenmakers Capelle aan den IJssel

Nieuwe sleutel nodig in Capelle aan den IJssel?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging deurbeslag Capelle

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging Capelle aan den IJssel

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Capelle

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Capelle aan den IJssel

Kijk uit voor oplichters!

Het is begrijpelijk dat de wereld van slotenmakers verwarrend kan zijn, vooral vanwege de onbetrouwbare partijen in de sector. U heeft geen tijd of geduld voor zulke malafide slotenmakers en dat begrijpen wij volledig. Daarom willen wij u helpen met enkele tips om een betrouwbare slotenmaker te herkennen.

Een betrouwbare slotenmaker vermeldt altijd hun adresgegevens, KvK-nummer en btw-gegevens op hun website. Ze zijn ook open en duidelijk over hun tarieven, die gemakkelijk op hun site te vinden zijn. Beoordelingen van eerdere klanten kunnen ook een goede indicatie geven over hun betrouwbaarheid. Als laatste redmiddel kunt u natuurlijk altijd bellen en om alle informatie vragen.

Maar als u zeker wilt zijn van een eerlijke, betrouwbare en professionele service, kies dan voor Sleutelmaker Capelle aan den IJssel. Wij zijn transparant, betrouwbaar en toegewijd aan het bieden van de beste service voor al uw slot- en sleutelbehoeften.