Welkom bij sleutelmaker Dordrecht

De enige echte expert sleutelmaker in Dordrecht

Op zoek naar een sleutelmaker voor het vervangen van uw sloten of voor het bijmaken van sleutels?

Sleutelmaker Dordrecht

Zoekt u de slotenspecialist in Dordrecht? Dan bent u aan het juiste adres. Sleutelmaker Dordrecht staat klaar om u te helpen met alle sloten-gerelateerde klussen.

Heeft u behoefte aan extra sleutels? We kunnen alle soorten sleutels voor u dupliceren, of het nu gaat om huissleutels, garagesleutels of kantoorsleutels. We bieden sleutelduplicatie met certificaat aan vanaf slechts €9,- excl. btw.

Heeft u behoefte aan sleutels zonder certificaat? Geen probleem, maar houd er rekening mee dat we deze dienst alleen voor bedrijven aanbieden, en dat vanaf een minimum van 20 stuks. Voor grote zakelijke klanten kunnen er kortingstarieven van toepassing zijn. Neem contact met ons op en vermeld dit, dan kunnen we u meer vertellen over de mogelijke kortingen.

De voordelen van een sleutelmaker in Dordrecht

Nieuwe sleutel nodig?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Dordrecht

Op zoek naar een betrouwbare sleutelmaker in Dordrecht? U bent op de juiste plek. Sleutelmaker Dordrecht, onderdeel van Sleutelmaker Rotterdam, is 24/7 beschikbaar voor alle zaken met betrekking tot sloten.

Of u nu extra sleutels nodig heeft, uw sloten gerepareerd of vervangen moeten worden, of als u inbraakbeveiliging wilt installeren, wij kunnen u helpen. We hebben hieronder een aantal van onze diensten opgesomd. Als u een specifieke dienst nodig heeft die hier niet vermeld staat, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige slotenmakers staan klaar om u te helpen en te kijken hoe wij aan uw behoeften kunnen voldoen.

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Investeer in veiligheid met cilinders met veiligheidscertificaat in Dordrecht

Een veiligheidscertificaat biedt een verhoogde beveiliging laag, aangezien het ervoor zorgt dat alleen geautoriseerde individuen duplicaten van uw sleutels kunnen maken. Wanneer u een sleutel laat bijmaken, is het noodzakelijk om identificatie te tonen, wat de kans op ongeautoriseerde kopieën verkleint. Ongecontroleerde sleutelduplicatie kan leiden tot een verlies van overzicht over wie toegang heeft tot uw huis of kantoor.

Door te kiezen voor een slot met veiligheidscertificaat, houdt u de controle over de toegang tot uw ruimtes en zorgt u voor gemoedsrust. Vertrouw op de experts van sleutelmaker Dordrecht voor deze belangrijke taak.

Slotenmakers Dordrecht
Slotenmakers Dordrecht

Nieuwe sleutel nodig in Dordrecht?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging deurbeslag Dordrecht

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging Dordrecht

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Dordrecht

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Dordrecht

Kijk uit voor oplichters in Dordrecht!

Helaas zijn er in Dordrecht onbetrouwbare slotenmakers actief, die vaak veel hogere rekeningen versturen dan oorspronkelijk overeengekomen. Voorkom onaangename verrassingen door te kiezen voor de betrouwbare diensten van sleutelmaker Dordrecht.

Wij bieden u volledige transparantie en duidelijkheid in onze prijzen en diensten. Onze deskundige slotenmakers zullen vooraf duidelijk uitleggen welke werkzaamheden zij gaan verrichten en u ontvangt altijd een officiële factuur. U weet precies waar u aan toe bent en kunt u rekenen op professionele, betrouwbare service.