Welkom bij sleutelmaker Kralingen

De enige echte expert sleutelmaker in Kralingen

Reserve sleutel laten bijmaken of een slot vervangen? Neem gelijk contact met ons op.

Sleutelmaker Kralingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare plek voor het bijmaken van uw sleutels? Welkom bij Sleutelmaker Kralingen, dé lokale specialist in het vervaardigen van verschillende soorten sleutels. Of u nu een extra huissleutel nodig heeft of een reservesleutel voor uw kantoor, wij maken het mogelijk.

We bieden hoogwaardige sleutels op certificaat al vanaf slechts €9,- exclusief btw. Zonder certificaat? Dat is ook geen probleem. We kunnen grotere bestellingen vanaf 20 stuks voor bedrijven verzorgen. Bovendien, als zakelijke klant profiteert u van speciale kortingen bij grotere hoeveelheden of regelmatige bestellingen. Kies voor de beste service en betrouwbaarheid. Kies voor Sleutelmaker Kralingen. Laat vandaag nog uw sleutels bijmaken en ervaar zelf de kwaliteit en service die we te bieden hebben.

De voordelen van een sleutelmaker in Kralingen

Nieuwe sleutel nodig?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Kralingen

Zoekt u een betrouwbare en ervaren slotenmaker in Kralingen? Zoek niet verder! Ons team van sleutelmaker Rotterdam, met onze deskundige slotenmakers uit Kralingen, staat 24/7 voor u klaar. Onze dienstverlening gaat veel verder dan alleen het bijmaken van sleutels. Of het nu gaat om het vervangen of repareren van sloten, het installeren van inbraakbeveiliging of het schadevrij openen van deuren, wij hebben de kennis en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Bekijk hieronder een greep uit onze brede waaier van diensten.

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Cilinders met veiligheidscertificaat installeren in Kralingen

Wilt u uw woon- of kantoorruimte beter beschermen, maar weet u niet waar te beginnen? Een sterke eerste stap is de installatie van hoogwaardige sloten met een veiligheidscertificaat. Dit certificaat garandeert dat alleen geautoriseerde individuen uw sleutels mogen dupliceren.

Het is gemakkelijk om uw sleutels uit te lenen aan buren of vrienden, maar zelfs onverwachte individuen kunnen oneerlijke intenties hebben. Als u een slot zonder certificaat heeft, kan er zonder uw weten een kopie van uw sleutel worden gemaakt. Dit kan leiden tot ongewenste duplicaten van uw sleutel, waardoor ongeautoriseerde personen toegang kunnen krijgen tot uw ruimtes.

Wacht niet langer met het beveiligen van uw woning of kantoor. Kies voor de installatie van gecertificeerde slotcilinders. Neem direct contact op met onze experts bij sleutelmaker Kralingen. Wij staan klaar om u te helpen.

Slotenmaker Kralingen
Slotenmaker Kralingen

Nieuwe sleutel nodig in Kralingen?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kernktrekbeveiliging Kralingen

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kernktrekbeveiliging cilinder Kralingen

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Kralingen

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Kralingen

Pas op! Oplichters in Kralingen

Helaas zijn er in Kralingen enkele sleutelmakers actief die minder betrouwbaar zijn. Ze verleiden u met lage tarieven, maar verrassen u uiteindelijk met hoge rekeningen. Dit is iets wat u wilt vermijden. Daarom raden we u aan altijd goed de informatie van de slotenmaker te controleren voordat u hem inschakelt.

Twijfelachtige sleutelmakers kunnen worden herkend aan het ontbreken van contactgegevens op hun website, geen KvK- of btw-nummer, en slechte recensies. Laat u niet misleiden door hun lage tarieven, kies altijd voor een betrouwbare sleutelmaker.

Bij sleutelmaker Kralingen kunt u er zeker van zijn dat u in betrouwbare handen bent. Wij hebben onze eigen gespecialiseerde slotenmakers, werken met officiële facturen en communiceren altijd duidelijk over onze werkzaamheden. Bij ons geen verborgen kosten, maar heldere, transparante prijzen. Kies voor zekerheid, kies voor Sleutelmaker Kralingen.