Welkom bij sleutelmaker Overschie

De enige echte expert sleutelmaker in Overschie

Sleutels laten bij maken? Of staat u misschien buitengesloten? Onze sleutelmakers kunnen u helpen, neem snel contact op.

Welkom bij de sleutelmaker uit Rotterdam!

Ervaart u problemen met uw slot of bent u uw sleutels kwijt? Sleutelmaker Overschie is dé oplossing voor uw sleutel- en slotproblemen. Als experts in het veld, zijn we uitgerust om elke slot gerelateerde uitdaging aan te gaan.

Van het bijmaken van huissleutels tot garagesleutels en kantoorsleutels, we doen het allemaal efficiënt en betaalbaar, met reservesleutels op certificaat vanaf slechts €9,- exclusief btw. Of u nu een individuele klant bent of een groot bedrijf, onze diensten zijn afgestemd op uw behoeften.

Voor bedrijven bieden we zelfs de mogelijkheid om sleutels zonder certificaat te maken, met een minimumbestelling van 20 stuks. Dit maakt ons een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar zowel kwaliteit als kwantiteit. Als kers op de taart, kunnen onze grote zakelijke klanten profiteren van speciale kortingen. Vergeet niet naar deze kortingen te vragen wanneer je contact met ons opneemt.

De voordelen van een sleutelmaker in Overschie

Nieuwe sleutel nodig?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Overschie

Sleutelmaker Overschie, onderdeel van de regio sleutelmaker Rotterdam, staat voor u klaar, ongeacht waar u zich bevindt in de hele Rotterdamse omgeving, zelfs buiten Overschie. Ons ervaren team is 24/7 beschikbaar om u bij te staan met een scala aan slot-gerelateerde diensten.

Van sleutels bijmaken en sloten repareren tot het schadevrij openen van deuren en installatie van inbraakbeveiliging, we hebben de vaardigheden en expertise om elke klus te klaren. Hieronder vindt u een greep uit onze aangeboden diensten. Kies Sleutelmaker Overschie voor snelle, betrouwbare en hoogwaardige slot- en sleutelservice overal en altijd in Rotterdam. Uw veiligheid is onze prioriteit.

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Investeren in veiligheid: cilinders met veiligheidscertificaat

Eerder hebben we de mogelijkheid besproken om sleutels te laten bijmaken op certificaat. Misschien is dit een bekend concept voor u, of misschien is het iets volledig nieuws. Laten we eens nader kijken naar wat een veiligheidscertificaat eigenlijk betekent.

Bij het bijmaken van een sleutel op certificaat, heeft u te maken met een sluitcilinderslot dat voorzien is van een veiligheidscertificaat. Dit certificaat verzekert dat alleen geautoriseerde individuen een kopie van uw sleutel kunnen maken. Het vereist ook dat u een identiteitsbewijs laat zien bij het maken van een reservesleutel. Dit voorkomt het ontstaan van ongewenste kopieën en helpt u de controle te behouden over wie toegang heeft tot uw huis of kantoor. Zo houd u ongewenste bezoekers buiten.

Wilt u uw woning beter beveiligen? Overweeg dan over te stappen naar cilinders met een veiligheidscertificaat. Kies voor sleutelmaker Overschie, uw partner voor veiligheid en gemoedsrust.

Slotenmaker Overschie
Slotenmaker Overschie

Nieuwe sleutel nodig in Overschie?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kernktrekbeveiliging Overschie

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kernktrekbeveiliging cilinder Overschie

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Overschie

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Overschie

Kijk uit voor oplichters in Overschie!

Helaas zijn er in de wereld van slotenmakers veel onbetrouwbare sleutelmakers actief. Dit kan behoorlijk frustrerend en verwarrend zijn als u snel een betrouwbare slotenmaker nodig heeft. U wilt gewoon goed geholpen worden zonder het risico op misleiding of oplichting. Wij van Sleutelmaker Overschie begrijpen dit maar al te goed.

Onbetrouwbare slotenmakers kunnen u verleiden met extreem lage telefonische prijsopgaven, om u vervolgens te verrassen met enorm hoge rekeningen. Voorkom deze nare ervaringen door te kiezen voor een betrouwbare partij zoals Sleutelmaker Overschie.

Onze ervaren slotenmakers staan dag en nacht voor u klaar. We overleggen elke stap met u en bieden volledige prijstransparantie. Met Sleutelmaker Overschie krijgt u de service die u verdient zonder verborgen kosten of verrassingen. Vertrouw op ons voor al uw slot- en sleutelbehoeften.