Welkom bij sleutelmaker Prins Alexander

De enige echte expert sleutelmaker in Prins Alexander

Staat u buitengesloten? Of wilt u een reservesleutel laten maken? Dan bent u hier op het goede adres. Neem gelijk contact op met onze experts!

Sleutelmaker Prins Alexander

Woont u in Prins Alexander en heeft u een slotprobleem? Sleutelmaker Prins Alexander is dé expert in alle slotklussen! Of u nu buitengesloten bent, een kapot slot hebt of een nieuwe sleutel nodig hebt, wij staan voor u klaar.

We maken sleutels voor uw huis, garage of kantoor, zonder onderscheid. Sleutels met certificaat zijn al beschikbaar vanaf €9 exclusief btw. Voor bedrijven bieden wij vanaf 20 stuks sleutels zonder certificaat. Grote zakelijke klant? Informeer naar onze speciale kortingen bij contact. Kies voor de beste service in Prins Alexander.

De voordelen van een sleutelmaker in Prins Alexander

Nieuwe sleutel nodig?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Prins Alexander

Woont u in Prins Alexander en heeft u een sleutelprobleem? Als onderdeel van sleutelmaker Rotterdam, staat ons ervaren team in Prins Alexander dag en nacht voor u klaar! Of u nu een nieuwe sleutel nodig heeft of een deur geopend moet worden, wij zijn uw lokale expert. Vragen? Bel ons direct op 06 27 46 13 93. We helpen u graag verder!

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Cilinders met een veiligheidscertificaat installeren in Prins Alexander

Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat het installeren van sloten met een veiligheidscertificaat helemaal geen bekend begrip is voor de samenleving. Terwijl het wel een essentieel onderdeel is in de beveiliging van uw woning of kantoor.

Een veiligheidscertificaat houdt in dat alleen bevoegde personen een kopie van uw sleutel mogen maken. Als u een sleutel gaat laten frezen dan zal u ook altijd uw legitimatie moeten laten zien. Dit is allemaal om te voorkomen dat ongewenste sleutels in omloop raken. Sleutels worden namelijk soms best makkelijk aan kennissen of buren meegegeven. Zonder dat u het misschien doorheeft kan dit iemand zijn met kwade bedoelingen. Als u dan geen slot heeft met een certificaat kunnen er gemakkelijk sleutels in omloop raken waar u geen weet van heeft. U verliest het overzicht wie er toegang hebben en er kunnen zich ongewenste situaties voordoen. Voorkom dit soort voorgevallen en laat sloten sluitcilinders met een veiligheidscertificaat installeren.

Slotenmaker Prins Alexander
Slotenmaker Prins Alexander

Nieuwe sleutel nodig in Prins Alexander

Neem direct contact met on op, wij staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging deurbeslag Prins Alexander

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging cilinder Prins Alexander

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Prins Alexander

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Prins Alexander

Kijk uit voor oplichters in Prins Alexander!

Helaas is de sleutelmaker branche een markt met veel oplichters. Dit is voor u als consument uiteraard ontzettend verwarrend. Het laatste waar u op zit te wachten is een torenhoge rekening alleen omdat u buitengesloten stond. Wij willen ook niet dat u in dit soort situaties terecht komt. Daarom hebben wij een aantal tips voor u waar u een malafide sleutelmaker aan kunt herkennen. Als eerst hebben ze vaak geen contactgegevens op de site staan, voornamelijk een adres, btw-nummer en een KvK-nummer op de site staan. Het tweede herkenningspunt is geen transparantie over prijzen. Ze noemen de prijzen alleen over de telefoon en zijn nergens anders terug te vinden. Ook kunt u uiteraard de reviews van deze sleutelmakers doorlezen. Vaak is hier al een goede indicatie uit te halen.