Welkom bij sleutelmaker Rotterdam West

De enige echte expert sleutelmaker in Rotterdam West

Sleutel bij laten maken of staat u voor een gesloten deur? Neem direct contact met ons op!

Sleutelmaker Rotterdam West

Heeft u nieuwe reservesleutels nodig? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij van sleutelmaker Rotterdam West maken alle soorten sleutels bij. Bij ons kunt u huissleutels, garagesleutels, kantoorsleutels en zelfs flatsleutels allemaal op certificaat laten bijmaken. Dit is al mogelijk vanaf €9,00 exclusief btw.

Laat u liever een gewone sleutel bijmaken? Dat kan ook! Onthoud wel dat onze sleutelmakers die alleen voor bedrijven doen en pas vanaf 20 stuks. Als u een zakelijke klant bent kunnen er ook nog eventueel kortingstarieven gelden. Wat natuurlijk goed van pas kan komen als u met regelmaat sleutels wilt laten bijmaken. Als u contact opneemt met onze sleutelmakers vergeet dan niet te vragen naar deze kortingstarieven.

De voordelen van een sleutelmaker in Rotterdam West

Nieuwe sleutel nodig in Rotterdam?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Rotterdam West

Op zoek naar een betrouwbare sleutelmaker die er altijd voor u is, dag en nacht? Kies dan voor Sleutelmaker Rotterdam West, een trots onderdeel van sleutelmaker Rotterdam. Ons deskundige team is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor al uw slot gerelateerde klussen. Naast sleutels bijmaken, kunnen we ook deuren voor u openen, sloten vervangen en nog veel meer.

Hieronder vindt u een overzicht van onze services. Ziet u niet de dienst die u zoekt, of heeft u verdere vragen? Neem gerust contact met ons op via 06 27 46 13 93. Bij Sleutelmaker Rotterdam West staan we altijd klaar om u te helpen.

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Investeren in veiligheid: cilinders met veiligheidscertificaat

Wilt u uw huis of kantoor beter beveiligen tegen ongewenste toegang? Begin dan met de installatie van sluitcilinders met een veiligheidscertificaat, een cruciale stap naar een veiligere omgeving. Een veiligheidscertificaat zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen een duplicaat van uw sleutel kunnen laten maken. Wanneer u een reservesleutel wilt laten bijmaken, is een identiteitsbewijs vereist.

Deze maatregelen zijn er om te voorkomen dat onbevoegden zomaar een kopie van uw sleutels kunnen maken, een veel voorkomend probleem dat vaak wordt onderschat. Sleutels worden soms te makkelijk uitgeleend en kunnen daardoor gemakkelijk in de verkeerde handen vallen. Behoud het overzicht over wie toegang heeft tot uw woning of kantoor door het gebruik van gecertificeerde veiligheidscilinders. Bent u klaar om de beveiliging van uw woning naar een hoger niveau te tillen?

Slotenmakers Rotterdam

Nieuwe sleutel nodig in Rotterdam West?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag Rotterdam

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging cilinder Rotterdam

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Rotterdam

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Rotterdam West

Kijk uit voor oplichters in Rotterdam West!

Het is ons helaas bekend dat er in de regio Rotterdam West een aantal oneerlijke slotenmakers actief zijn. Het kan hierdoor begrijpelijk een uitdaging zijn om de juiste sleutelmaker te vinden. Wij willen u helpen om deze onbetrouwbare partijen te herkennen en zo te voorkomen dat u een volgend slachtoffer wordt.

Enkele waarschuwingssignalen zijn bijvoorbeeld het ontbreken van contactgegevens op hun website. Dit is vaak omdat ze niet getraceerd willen worden. Ook de afwezigheid van een KvK-nummer en btw-nummer kan duiden op malafide praktijken. Let ook op slechte recensies en extreem lage prijzen die telefonisch worden aangeboden, deze prijzen zijn vaak slechts voorrijkosten.

 

Bij sleutelmaker Rotterdam West kunt u rekenen op betrouwbaarheid en transparantie. Onze professionele sleutelmakers zijn altijd duidelijk over hun werkzaamheden, we werken met officiële facturen en heldere tarieven, zonder verborgen kosten. En u heeft bij ons altijd de mogelijkheid om te pinnen.