Welkom bij sleutelmaker Rotterdam Zuid

De enige echte expert sleutelmaker in Rotterdam Zuid

Wilt u sleutels laten bijmaken of uw sloten laten vervangen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Sleutelmaker Rotterdam Zuid

Staat u buitengesloten? Wilt u uw sloten laten vervangen? Of wilt u sleutels laten bijmaken? Dan bent u bij Sleutelmaker Rotterdam Zuid op het goede adres. Wij zijn al jaren actief in de sloten en sleutels branche en hebben door deze jaren een groot expertise opgebouwd.

Sleutels bijmaken op certificaat kan al vanaf €9,- excl. btw. Soorten sleutels die op certificaat bijgemaakt kunnen worden zijn bijvoorbeeld huissleutels, garagesleutels, kantoorsleutels en flatsleutels. Wilt u een cilinder op certificaat? Daar kunt u ook bij ons voor terecht.

Interesse in sleutels zonder certificaat? Dit doe wij alleen voor bedrijven en vanaf 20 stuks. Bent u een grote zakelijke klant dan kunnen er kortingstarieven gelden. Wilt u sleutels laten bijmaken? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van een sleutelmaker in Rotterdam Zuid

Nieuwe sleutel nodig?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Rotterdam Zuid

Ons team van sleutelmaker Rotterdam Zuid staat dag en nacht voor u klaar. Naast het bijmaken van sleutels bieden wij ook nog andere diensten aan. Wij kunnen sloten vervangen, sloten repareren, inbraakschade herstellen en deuren openen. Hieronder bevindt zich een korte opsomming van onze diensten. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met het telefoonnummer: 06 27 46 13 93.

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Cilinders met veiligheidscertificaat

Sleutels laten plaatsen met een veiligheidscertificaat? Wat is dit nu eigenlijk precies? Dat gaan wij aan u uitleggen. Als u een sluitcilinder laat plaatsen met een veiligheidscertificaat houdt dat in dat alleen bevoegde personen kopieën kunnen maken van uw sleutels. Wilt u een reservesleutel laten bijmaken? Dan zal u zich moeten laten legitimeren.

Veiligheidscertificaten zorgen voor meer veiligheid in uw woning en/of kantoor. Sleutels worden namelijk vaker dan u denkt gemakkelijk meegegeven zonder er goed over na te denken. Heeft u een sleutel zonder veiligheidscertificaat? Dan kan iedereen zomaar een kopie maken van de sleutel. Op deze manier kunt u gemakkelijk het overzicht verliezen over wie er allemaal toegang heeft tot uw pand. Een cilinder met veiligheidscertificaat voorkomt dit probleem. Zo hebben alleen de gewenste personen toegang en hoeft u zich niet zorgen te maken over illegale kopieën die in omloop raken. Gaat u ook uw cilinders laten vervangen naar sluitcilinders met veiligheidscertificaat?

Slotenmakers Rotterdam Zuid
Slotenmaker Rotterdam Zuid

Nieuwe sleutel nodig in Rotterdam Zuid?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag Rotterdam Zuid

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging cilinder Rotterdam Zuid

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Rotterdam Zuid

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Rotterdam Zuid

Kijk uit voor oplichters!

Momenteel zijn er veel onbetrouwbare slotenmakers actief. Dit zijn slotenmakers die extreem lage prijzen aanbieden. Vaak gaat dit alleen maar om voorrijkosten. Zodra deze slotenmakers klaar zijn met hun klus wordt u vaak opgezadeld met extreem hoge rekeningen. Dat wilt u natuurlijk niet meemaken.

Malafide slotenmakers zijn te herkennen aan ontbrekende contactgegevens, geen KvK nummer, slechte reviews en geen duidelijkheid over de prijzen. Laat u niet verleiden door de lage prijzen die ze geven en let op de feiten die u ziet.

Bij slotenmaker Rotterdam Zuid weet u altijd zeker dat u onze eigen slotenmakers voor de deur krijgt. Wij kunnen u 24/7 helpen en hebben voor het gemak altijd een pinautomaat bij ons. Wij starten nooit met een klus zonder te overleggen met u. Veranderd iets tijdens de klus? Dan overleggen wij wederom eerst met u voordat wij verder gegaan. Bij ons komt u dus nooit achteraf voor verrassingen te staan.