Welkom bij sleutelmaker Schiedam

De enige echte expert sleutelmaker in Schiedam

Wilt u een sleutel laten bijmaken of staat u voor een dichte deur? Neem dan snel contact met ons op dan kunnen wij u helpen.

Sleutelmaker Schiedam

Ons specialisme ligt bij het maken van sleutels en het openen van deuren. Wij zijn al jaren actief en kunnen u met elk probleem helpen. Wilt u een sleutel op certificaat laten bijmaken? Dat doen wij ook. U kunt diverse sleutels op certificaat laten bijmaken. Soorten sleutels waar u aan kan denken zijn huissleutels, garagesleutels en kantoorsleutels. Wij doen dit al vanaf €9,- excl. btw. Heeft u ook een cilinder op certificaat nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sleutels zonder certificaat maken wij alleen voor bedrijven en pas vanaf 20 stuks. Bent u een grote zakelijke klant? Dan hebben wij misschien wel kortingstarieven voor u. Vergeet hier niet om te vragen. Wilt u meer sleutels laten bijmaken eenmalig of met regelmaat? Neem dan snel contact met ons op.

De voordelen van een sleutelmaker in Schiedam

Nieuwe sleutel nodig?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Schiedam

De sleutelmaker Schiedam is onderdeel van de sleutelmaker Rotterdam. Ons team staat dag en nacht voor u klaar. Wij bieden ook nog andere diensten aan dan het bijmaken van sleutels, zoals het vervangen van sloten. Hieronder hebben wij een korte opsomming van onze diensten. Staat uw dienst er niet bij? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dan zullen wij gaan kijken hoe wij u het beste kunnen helpen. U kunt contact opnemen via het telefoonnummer: 06 27 46 13 93.

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Cilinders met veiligheidscertificaat

Een veiligheidscertificaat kan er voor zorgen dat uw huis of kantoor veel beter beveiligd wordt. Met een veiligheidscertificaat mogen namelijk alleen bevoegde personen kopieën van uw sleutels maken. Als u een sleutel wilt laten bijmaken dan moet u ook legitimatie laten zien.

Sleutels worden vaak gemakkelijk meegegeven. Er wordt niet lang genoeg over nagedacht. Daarom kunnen er in zowel privé als zakelijke situaties ongewenste personen aan uw sleutel komen. U heeft dan geen idee meer wie er toegang heeft tot uw pand. Door middel van een veiligheidscertificaat kunt u dit probleem voorkomen. U weet dan altijd 100% zeker dat er geen illegale kopieën in omloop raken. Gaat u ook een cilinder laten plaatsen met een veiligheidscertificaat?

Slotenmakers Schiedam
Slotenmaker Schiedam

Nieuwe sleutel nodig in Schiedam?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag Schiedam

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging cilinder Schiedam

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3puntssluiting Schiedam

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Schiedam

Kijk uit voor oplichters!

Helaas zijn er veel malafide slotenmakers actief. Dit is voor u als consument natuurlijk extreem verwarrend. Malafide slotenmakers bieden vaak extreem lage prijzen aan en uiteindelijk wordt u met torenhoge rekeningen opgezadeld. De prijzen die u dan hoort of ziet zijn vaak alleen de voorrijkosten. Trap hier dus niet in. Een betrouwbare slotenmaker kunt u herkennen aan contactgegevens op de site, een KvK nummer, duidelijkheid over de prijzen en goede reviews.

Wij van slotenmaker Schiedam hebben onze eigen slotenmakers in dienst. Zo krijgt u altijd één van onze eigen slotenmakers voor uw deur. Een pinapparaat nemen wij altijd mee, wat wel zo gemakkelijk is voor u. Voordat we starten met onze werkzaamheden overleggen wij altijd. Bij ons komt u dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan.