Welkom bij sleutelmaker Spijkenisse

De enige echte expert sleutelmaker in Spijkenisse

Staat u buitengesloten of wilt u een reserve sleutel laten maken? Dan bent u bij de sleutelmaker Spijkenisse aan het juiste adres.

Welkom bij de sleutelmaker uit Spijkenisse!

Wilt u reserve sleutels laten bijmaken op certificaat? Dan bent u hier op de juiste plek. Wij kunnen huissleutels, garagesleutels en kantoorsleutels op certificaat bijmaken. Dit doen wij al vanaf €9,- excl. btw. Heeft u meer interesse in sleutels laten bijmaken zonder certificaat? Dan kan dit ook. Alleen doen wij dit enkel voor bedrijven en pas vanaf 20 stuks.

Wij bij Sleutelmaker Spijkenisse hebben voor grootzakelijke klanten kortingstarieven. Bent u een zakelijke klant vergeet dan vooral niet om contact op te nemen hierover. Wilt u sleutels laten bij maken op regelmaat of veel sleutels laten bijmaken dat kan hier ook. Neem contact met ons op en dan vertellen wij u meer.

De voordelen van een sleutelmaker in Spijkenisse

Nieuwe sleutel nodig?

Kom direct met ons in contact.

Onze sleutelservice in Spijkenisse

Sleutelmaker Rotterdam is gespecialiseerd in alle soorten slot gerelateerde klussen. Of u nu buitengesloten staat? Een nieuwe sleutel nodig heeft? Of uw slot wilt laten vervangen? Voor elk probleem kunt u bij onze slotenmakers terecht. Hieronder bevindt zich een opsomming van de diverse diensten die wij aanbieden. Ziet u uw specifieke dienst er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op dan kunnen wij vast een oplossing voor u vinden. U kunt contact opnemen middels het telefoonnummer: 06 27 46 13 93.

24/7 service

Sleutelservice

Auto's openen

Beveiliging

Ramen en deuren

Inbraakschade herstellen

Beveilig uw huis met een veiligheidscertificaat slot

Misschien wilt u uw woning of kantoor beter beveiligen? U wilt voorkomen dat onbevoegde personen uw pand binnen treden. Dat snappen wij helemaal. Een goede eerste stap om dan te nemen zijn sloten installeren met een veiligheidscertificaat. Ongewenste kopieën van sleutels raken namelijk gemakkelijker in omloop dan u misschien denkt. Sleutels worden zowel zakelijk als privé soms erg gemakkelijk mee gegeven. Zonder dat u het van iemand verwacht kunnen er ongewenste bedoelingen zijn en kan er zo een kopie komen van de originele sleutel zonder dat u het doorheeft. Door dit soort situaties worden er bij veel kantoren en huishoudens gezien. Hierdoor raakt het overzicht verloren over wie er toegang heeft tot het pand. Dit is allemaal te voorkomen door middel van het installeren van cilinders met een veiligheidscertificaat. Gaat u ze installeren? Neem dan snel contact met ons op en dan helpen wij u.

Slotenmakers Spijkenisse
Slotenmaker Spijkenisse

Nieuwe sleutel nodig in Spijkenisse?

Neem direct contact met on op, we staan 24/7 voor u klaar!

Kerntrekbeveiliging Spijkenisse

Kerntrekbeveiliging Deurbeslag

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €129,- excl. btw

Kerntrekbeveiliging Cilinder Spijkenisse

Kerntrekbeveiliging cilinder

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €149,- excl. btw

3punstsluiting Spijkenisse

3-puntssluiting + kerntrekbeveiliging

Inclusief materiaal en montage.
Al vanaf €299,- excl. btw

De prijzen van Expert Slotenmaker Spijkenisse

Kijk uit voor oplichters!

Helaas zijn er veel malafide slotenmakers actief. Dit zijn slotenmakers die vaak extreem lage prijzen aanbieden. Echter gaat dit vaak alleen om de voorrijkosten en wordt u achteraf met enorme hoge rekeningen opgezadeld. Dit is een situatie wat u natuurlijk het liefst wilt voorkomen. Bij Expert Slotenmaker Spijkenisse weet u altijd zeker dat u een betrouwbare slotenmaker heeft. Wij hebben onze eigen slotenmakers in dienst en werken met officiële facturen. Wij zullen nooit starten met de werkzaamheden zonder te overleggen met u. Op deze manier komt u dus nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.